torsdag 22 maj 2008

Majornas Te och Kaffe

Som många av er kanske redan vet så säljer vi vårat eget kaffe (m.ito) och även det kaffet Karin tävlade med i SM på Marmelad, dock endast i hela bönor, de flesta kaffe-nördar har ju egen kvarn så detta är inget problem. Vi har dock upptäckt att det finns intresse från annat håll också, från folk som inte har egna kvarnar. Problemet för dessa människor är nu löst. Majornas Te och Kaffehandel skall nu börja sälja vårt kaffe (m.ito) som hela bönor, men de har även möjlighet att mala bönorna åt er.
För övrigt så är Majornas Te och Kaffe en mycket mysig lite butik med allt från te via kaffe till honung och marmelader och även tillbehör till dessa såsom små skorpor, mokkabrygare, etc. En himla bra presentbutik med andra ord, om man har någon när eller kär som fyller år eller som man bara vill pigga upp en hängig dag rekomenderar jag ett besök till chapmanstorg och te och Kaffehandeln!

2 kommentarer:

Sanna Svensson sa...

Jag som bor i området och är direkt drabbad av era fascistoida tendenser att dränka Mariaplan med erat jävla oljud vare sig folk vill eller inte undrar givetvis om ni HAR TILLSTÅND för detta?

Jag med flera boende har redan lämnat in en anmälan vilket förhoppningsvis kommer att leda till att ni får hålla konserter i normal decibelton i egna lokaler och inte i det offentliga rummet!

Bo Bitter sa...

Skaffa dig ett liv istället för att sabba andras!