tisdag 27 juli 2010

Äntligen våra favoriter!! AGRIN!!!

AGRIIIIIIIIIIIIIIIIN!!! På torsdag är det dags för ett riktigt favvo-band, Agrin tar oss till medelhavet med sina fartfyllda med influenser från Balkan, Turkiet och Mellanöstern. När vi första gången såg Agrin live, på Stadsteatern, tänkte vi att dessa pojkar hade gett Majorna en rejäl endorfinkick om vi bara fick dom till Sommarmelad. På torsdag smäller det, Agrin ska få oss alla att dansa okontrollerad ringdans. På torsdag gästas vi av Agrins kvintett-uppsättning som utlovat mycket folklig energi.

Agrin är vår 8:e sommarspelning och kanske den som vi själva sett mest fram emot. Så räkna med att vi har stövlarna på, servetterna i handen och leder ringdansen hela vägen till Istanbul!

Så gillar du zigenarmusik, turkisk och kurdiska influenser, älskar Svart Katt, Vit Katt, Zigenarnas Tid eller allmänt bara män i vita linnen så ser du till att vara på plats en bra bit innan 18.00!

Lyssna in dig på www.agrin.se och www.myspace.com/agrinswe och ring sedan och boka ett bord (som du sedan efter två låtar inte kan låta bli att dansa på. Alltså inget bord, inget dans på bordet).

Ohhhhhh.... Det här kommer bli så JÄVLA BRAAAAAAAA... OPA!!!








Inga kommentarer: