onsdag 10 februari 2010

Antireklam eller vad?

Apropå Nöjesguiden så hittade jag även den här. Vet ej om det är mer reklam för oss än antireklam för lilla kaféet mittemot. Men seriöst, vad är det för bild? Vad är det för "kaffekonstellation"? Vill inte vara sån men den bilden är lite väl mycket... Snacka om antireklam!

Kommer också att tänka på Stadshem. Mäklarföretaget som har en fin bild, på en horribel latte som skedas ur glaset, under sina objekt i Kungsladugård. Bilden kommer från stället mittemot, men ändå har de envisats med att skriva Kafé Marmelad under bilden. Inget att bråka om, men man stör ju sig ändå... Hittar inte bilden på nätet nu, finns i deras objektsbeskrivningar för lägenheter i Kungsladugård. Annars är bilden väldigt sevärd, då hade ni förstått antiklimaxen.

5 kommentarer:

levak sa...

ha ha ha ha vilken bild! sjukt att om man googlar bilder på er så kan den komma upp...

Anonym sa...

Tjenare! Vi har aldrig skrivit att bilden kommer från er. Dock berättar vi att det finns många trivsamma kaféer i området, och då skriver vi bland annat om er. Vi kommer dock ta fler bilder till vårkanten :)

Vänligen
Mattias Lantto på Stadshem

Poyan sa...

Levak: bilden jag länkar till är från cafe Kardemumma (såsom jag förstår det, då det skrivs om dom). Tycker det var lite antireklam för dom, eller möjligvis reklam för oss (om man drar det lite långt). Men bilden från Stadshem är ganska mycket roligare, kunde inte hitta den men ska förska scanna in den nån dag.

Mattias: Tack för svar, snacka om att jag blev förvånad haha... För två år sedan stod det Kardemumma och med samma bild. Jag påpekade vid en visning att det finns ett annat bra kafe också, nämligen Marmelad. Då byttes texten mot Kafe marmelad. Lite antireklam =) och svårt att tolka att bilden skulle vara från något annat ställe då det är på samma sida. MEN, givetvis är vi tacksamma för all publicitet, och tycker det är jättebra att nyinflyttade hittar till oss via er. Om ni vill skickar jag gärna över lite bilder. Tack för att du svarade =)

doppio sa...

Eller så lägger man helt enkelt in en sån här bild, http://i693.photobucket.com/albums/vv293/doppio/IMG_0713.jpg Då blir det inga problems med att kränga lägenheter.

Poyan sa...

ohhh doppio! det kändes bra att se den bilden igen. tack. ny sommar, nya trevligheter =)