torsdag 4 december 2008

Sorry Blue Mountain Café!

Grattis Nöller! Bra kämpat Kafé Marmelad och DaMatteo! Läst GP idag? Nöller vann kampen kafé/bibliotek! Vi kom tvåa! En bra artikel. Faktiskt. Man hade nog fått 5fyrar plus två bonusfyrar om man haft kaffe för en femma, 10mbit och obegränsad surftid. Datorbord med advokatlampor och eluttag. Tyst som attan! Låter för mig som ett bibliotek...

Seriöst, varför har de med "Billigaste kaffet"? Och något jag själv inte visste om oss " - och ett innehållsfilter hindrade oss från att gå in på GP:s nöjessidor(!)". KONSTIGT?!

...mohaha...

2 kommentarer:

Poyan sa...

vet inte vad d e för fel på länken... blogger krånglar... men här är artikeln i alla fall: http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=106&a=462181

hoppas ingen missförstår, vi har trådlöst för att våra gäster ska t.ex kunna kolla sina mail över lunchen eller en fika, men kanske inte för att ta med arbetet hit i tre timmar över den billigaste koppen kaffe, såsom artikeln verkar uppmana till. filtret finns av en självklar anledning, men vi bör kanske ta en titt på det då gp's nöjessidor bör gå att öppna. lev väl!

Matts sa...

ja vi har stört bort alla pc användare...enl GP dessutom vill jag inte ha stundentgrupper i tre timmar i passagen då skulle vi konka.