tisdag 3 juni 2008

Inga kompromisser!

Nya sjukt bra produkter, alla med en historia och kvalitet framför allt. Det är riktigt roligt att jobba med guldkorn. Vi har fått en lite roligare hylla att skryta med:




















1. Amarelli: 100% naturlig lakrits i snygga, stilrena askar. Inte ens någon idé att leta efter något bättre.

2: Amedei: Världens bästa choklad, flera år i rad! Garanterad upplevelse! Jag lovar, detta är svårslaget. Årets guldmedaljör är min personliga favorit (och det allra bästa i chokladväg jag testat) den 63%-iga.

3: Le Soste di Ulisse, en fruktig och kryddig olivolja med intensiv smak, framtagen av Siciliens mästerkockar.

4: Cantuccini från Antonio Mattei, det första bageriet som började baka och sälja mandelskorpan för över 150 år sedan. Endast naturliga råvaror och handbakade, som förr!

5: Le Magnolie! En DOP-märkt och organisk olivolja belönad med tre guldmedaljer. Nu har vi även fått hem 5o0ml-flaskor för mer frekventa livsnjutare. En riktigt prisvärd upplevelse.

6: Sedan har vi givetvis M.ito i 250g och 1kg-påsar! Vårt kaffe blir mer och mer uppskattad och allt fler frågar efter det. Det är riktigt roligt när gäster tycker att det är det bästa de druckit och påpekar att de är frekventa kafébesökare runt hela staden.

7: Aeropress, ett måste för alla som respekterar gott kaffe! Skaffa en aeropress eller fortsätt i dimman, finns inte mycket mer att säga!

7: Café Göteborg/gothenburg! En bra kaféguide, både på svenska och engelska. En bra present fylld med roliga recept. Besök på andra kafeér är alltid bra reklam... för oss ;)

Inga kommentarer: